Inspiratieavonden

Astrologie leren makkelijker dan je denkt!

BASISCURSUS ASTROLOGIE , start 27 september 2021
Astrologie is een prachtig instrument om jezelf, de mensen en de wereld om je heen beter te begrijpen. Door astrologie te bestuderen word je zicht op jezelf en de ander meer helder.
De kosmos geeft antwoord op veel vragen, hier een paar voorbeelden.
– hoe kan ik mijn aangeboren talenten verder ontwikkelen
– wat kom ik brengen in deze wereld en wat wil ik leren.
– waarom hou ik patronen in stand die niet meer goed zijn voor mij
– wat wil er in mij geheeld worden
– wat is de weg van je ziel

Je astrologische geboortehoroscoop is de ultieme blauwdruk van jou en je leven. Deze geeft antwoorden op veel (levens) vragen. Leren begrijpen waarom sommige levensgebieden zoveel aandacht vragen en andere soepel verlopen.
Astrologie biedt een schat aan informatie die je op veel terreinen kunt toepassen.
In deze basiscursus gaan we aan de hand van je eigen ervaringen kijken naar je persoonlijke horoscoop.
Je ontvangt een les map en van iedere les een hand-out , zodat je de lesstof later nog eens kunt bestuderen.

Agenda 27/9,11/10,25/10,15/11,29/11, 13/12
Klok 19.30 – 21.30
Locatie welborchlanden 9 Enschede
Locatie 225,-
adelaar

Cursus persoonlijke & spirituele groei en ontwikkeling

Op 7 okt. 2021 gaat de cursus persoonlijke & spirituele groei en ontwikkeling van start. Doel van deze cursus is jezelf beter te leren kennen, meer in contact zijn met wie je bent en zicht te krijgen op wat je wilt ontwikkelen in jezelf.
In deze cursus van 8 dagdelen verspreid over 8 maanden komen verschillende onderwerpen aan bod.
Als leidraad wordt gewerkt met je persoonlijke horoscoop, deze kan aanvullende informatie geven over de verschillende onderwerpen die behandeld worden. Het is geen astrologie cursus maar heeft een veel bredere opzet. Leren om meer contact met het lichaam te maken en te ontspannen, je intuïtie versterken, je gedachten patronen te onderzoeken en waar nodig veranderen. Een aantal onderwerpen die aan bod komen tijdens deze cursus zijn o.a.

* de rode draad in je leven
* welke signalen geeft je lichaam en hoe luisteren we naar het lichaam
* hoe ga je om met gevoelens en emoties, wat is de boodschap die ze geven
* het ontwikkelen en luisteren naar je intuïtie
* wat zijn je uitdagingen of blokkades in je leven
* hoe ga je om met veranderingen
* creativiteit brengen in je leven
* je spirituele pad, terug naar je bron
* de kracht van intenties, wat zijn de jouwe?
* welke delen hebben heling nodig?

Deze cursus heeft ook als doel jouw innerlijke autoriteit te herkennen en te verstevigen. Het is geen therapiegroep maar wel een ontwikkel en luister groep waarin ruimte is voor vragen en inbreng van eigen persoonlijke thema’s of onderwerpen.

Vanuit mijn jarenlange ervaring als astroloog en lichaamsgerichte coach krijg ik veel vragen over het leven, de tijd waarin we leven, de veranderingen die er zijn en hoe daarmee om te gaan.
Ik merk dat veel mensen behoefte hebben aan reflectie, aandacht nodig hebben voor zichzelf en meer innerlijke rust willen. Behoefte aan bezinning op het leven.
We zijn in een tijd aanbeland waarin de vrouwelijke kwaliteiten ( bij vrouwen en mannen) meer en meer gezien willen worden en ook erg nodig zijn in de wereld.

Mocht bovenstaande bij jou resoneren dan ben je van harte welkom in deze groep.
Er zijn maximaal 8 deelnemers, dus wacht niet te lang met aanmelden.

Agenda 7/10 4/11 2/12
13/1 17/2 17/3 14/4 12/5
Klok 19.30-22.00
Locatie
Locatie 425,-
Maankracht

Maan workshop
De maan is sterk verbonden met het leven hier op aarde, de getijden van de zee, de werking van de maancyclus op de natuur en de mensen. De maan gaat over je veilig voelen, hoe zorg je goed voor jezelf, hoe ga je om met je emoties en gevoelens. Tijdens deze workshop leer je meer over de cyclus van de Maan en de stand van je eigen Maan in je horoscoop, wat vertelt ze over je en welke adviezen geeft de Maan aan je.
We werken met je persoonlijke geboortehoroscoop. Voor opgave graag je geboortedatum, -plaats en -tijd vermelden.

Agenda 13 nov. 2021
Klok 13.30 15.30
Locatie
Locatie 45,-
david-menidrey-zpusoqzbyfg-unsplash

     

Horoscoop opstelling
Zijn er bepaalde thema’s in je leven die je vanuit een ander perspectief wilt onderzoeken? Dan biedt een opstelling vanuit je eigen geboortehoroscoop de mogelijkheid om dit te doen. Je hoeft geen kennis van de astrologie te hebben om hier aan deel te nemen. Er is een maximum van 7 deelnemers, zodat iedereen aan bod komt. De planeten in de horoscoop vertolken rollen die we in het leven tot uitdrukking brengen. Op welke wijze brengen we ze tot leven of worden we belemmerd?
Voorafgaand aan deze opstelling is het belangrijk dat je jouw thema doorgeeft en je geboortegegevens. Dit kun je doen via de mail of telefonisch. Mocht je behoefte hebben aan meer informatie laat het dan even weten.

Agenda 11 dec. 2021
Klok 13.30- 16.00 uur
Locatie
Locatie 50,-
sigmund-eisxl58kvnu-unsplash

     

Thema workshop Grenzen en begrenzen

Iedereen heeft zijn eigen grenzen en begrenzing. De een is assertief en kan eigen grenzen goed bewaken voor een ander liggen de grenzen niet vast en kunnen sterk wisselen. In deze workshop gaan we kijken naar hoeveel ruimte je in neemt, ben je hier tevreden over of zou je jouw ruimte willen vergroten? Hoeveel ruimte heb je nodig? Wat doe je als anderen over je grenzen gaan?
Wat gebeurd er als jij over de grenzen van de ander gaat?
Een interactieve workshop waarin we  grenzen gaan verkennen en leren begrenzen.

 

Agenda 22 jan. 2022
Klok 13.30- 15.30 uur
Locatie
Locatie 40,-
bekir-donmez-eofm5r5f9kw-unsplash

     

Workshop lekker in je vel of niet

Het lichaam geeft voortdurend signalen af als je gestrest bent of onrustig. Luister je naar deze signalen of negeer je deze. In het leven word je uitgedaagd om balans te vinden tussen werk, de thuissituatie, sociale contacten en andere activiteiten. Hoe zorg je ervoor dat je meer in balans komt en blijft. We gaan in deze workshop in kaart brengen hoe het nu is gesteld met de balans in je leven en waar je naar toe wilt voor meer evenwicht. Welke veranderingen zijn nodig om dit te bereiken.

Agenda 12 maart 2022
Klok 13.30- 15.30 uur
Locatie
Locatie 40,-

Start typing and press Enter to search