Mediumschap
Een medium heeft contact met de spirituele wereld en brengt de boodschappen over naar de aardse wereld. Medium dat wordt je niet dat ben je.  Het is een gave en deze  vraagt om bewustwording. Het kost tijd, aandacht en lessen om mediumschap te ontwikkelen. Je stelt je als het ware open voor de spirits om hun boodschap over te brengen aan de levenden hier op aarde. Je geeft de spirits een stem. Als medium geef je de woorden, beelden en indrukken die de spirits geven zo nauwkeurig mogelijk door aan de cliënt , zij herkennen deze als bewijs voor degene die doorkomt.

Al meer dan 30 jaar heb ik een stem gegeven aan de astrologie, de boodschappen van de planeet energieën en welke rol ze spelen in iemands leven. Dit is ook een vorm van mediumschap, de kosmische blauwdruk vertalen naar aardse werkelijkheid. Langzamerhand heb ik mijn mediamieke gave  verder ontwikkelt en ben er elke dag opnieuw mee bezig. Het geeft heel veel voldoening om contact te maken tussen de spirituele en de aardse wereld. Vaak biedt het troost voor de cliënt en heeft het aan beide zijde een helende invloed.

Reading
Tijdens een persoonlijke sessie kun je kiezen voor een soul reading of een mediamieke reading.
Soul reading is een sessie waarin jij als persoon centraal staat, je staat mogelijk voor belangrijke keuzes en  wilt meer informatie  over jouw pad door het leven. Je kunt tijdens de reading ook vragen stellen  die belangrijk zijn voor je.
De sessie duurt  30 minuten

Mediamieke reading
Tijdens deze reading worden de spirits ( de overleden dierbaren) uitgenodigd om hun boodschap over te brengen vanuit de spirituele wereld.
De sessie duurt  45 minuten

Healing
Het doorgeven van helende energie. Tijdens een healing sessie geef ik via mijn handen de helende energie door vanuit de spirituele wereld.  Deze heeft een positief effect op jouw lichaam geest en ziel.
De sessie duurt 30 minuten

Wil je een afspraak maken voor een reading of een healing stuur dan een mail naar karinkuijper@planet.nl  of bel met 0651993490.

Start typing and press Enter to search