Panta Rhei in de media

Zou jij willen weten wat de toekomst je gaat brengen? Dat je bijvoorbeeld weet wanneer je op carrière gebied een belangrijke keuze moet maken? Een bedrijfshoroscoop kan hierbij helpen, maar hoe werkt zoiets nou precies? Astrologe Karin Kuijper legt het ons uit.

Karin Kuijper

Karin is al jarenlang astrologe en medium. Vanuit haar praktijk Panta Rhei Astrologie helpt ze mensen om antwoord te vinden op belangrijke levensvragen. Zo kun je onder andere bij haar terecht voor een bedrijfshoroscoop.

Niet zoals in de bladen

Er is een heel groot verschil tussen de horoscopen die je in tijdschriften vindt en het werk wat Karin doet. “In de bladen heb je twaalf type mensen, dus er staat altijd wel iets in wat aansluit bij jou. Maar een echte horoscoop is jouw persoonlijke kosmische blauwdruk. Vanaf het moment dat jij op aarde komt, staan de planeten op zo’n manier dat het de potentie geeft aan wat iemand in het leven kan zetten,” legt Karin uit.

Bedrijfshoroscoop

Om een bedrijfshoroscoop te kunnen maken heeft Karin de startdatum van het bedrijf nodig. Vanuit dat punt maakt ze een analyse op. “Ik zie dan bijvoorbeeld wat de potentie van het bedrijf is en wat voor klanten zij aantrekken. Ik heb het ook voor grote bedrijven gedaan en dan kun je ook zien hoe de verhouding zit tussen directie, management en personeel. Dat kan best confronterend zijn, want je kunt ook de sfeer beschrijven van een bedrijf en aantonen wat het nodig heeft.”
Interesse in een bedrijfshoroscoop? Klik dan hier >

Waterelement

Karin heeft al voor verschillende mensen een bedrijfshoroscoop gemaakt, zoals juristen, ondernemers, therapeuten en trainers. “Ik heb ooit een technisch bedrijf gehad waar het waterelement ontbrak. Het waterelement is juist de verbindende factor. Ik heb hen geadviseerd om meer mensen te vinden die met hun gevoel en passie de dingen doen, zodat de energielevel en sfeer op het werk verandert,” zegt Karin.

Bron: Indebuurt, Rebecca Tank

Start typing and press Enter to search